Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΑΝΑ ΗΡΩΙΔΑ



 

Μια από τις σημαντικότερες γιορτές  είναι η γιορτή της μητέρας

Λίγα λουλούδια και μια καρδούλα με λόγια αγάπης είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σαν δώρο στην μάνα μας.

Ψάχνοντας για πρότυπα στην σήμερον ημέρα διαχρονικά είναι η μάνα μας

Η μάνα που πολλές φορές την κατηγορούμε και τις λέμε <εσύ φταις για όλα> και ξέρει να συγχωρεί

Η μάνα που χωρισμένη γίνεται και μάνα και πατέρας και προσπαθεί να δουλέψει να φροντίσει όσο καλύτερα μπορεί τα παιδιά τις

Η μάνα που πολλές φορές όσο κι αν έχουμε θυμώσει μαζί τις σε προβλήματα υγείας  και στα δύσκολα είναι η πρώτη που θα πάρουμε τηλέφωνο για να είναι κοντά μας

Η μάνα που πολλές φορές παραβλέπει ότι είναι και γυναίκα και αφοσιώνεται διπλά στα παιδιά τις για να τα μεγαλώσει

Η μάνα που σε μια χώρα που έχει υπογεννητικότητα φέρνει μια καινούργια ζωή  παραβλέποντας τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Η γυναίκα που αποφασίζει να υιοθετήσει ένα παιδί γίνονταν η πιο καλή μάνα που θα μπορούσε να έχει ένα παιδί κάνοντας μια πράξη αγάπης .

Η μάνα που ως γιαγιά φροντίζει τα εγγόνια δίνοντας όλη της την αγάπη.

Η μάνα που αν της τύχη φέρει στον κόσμο ένα παιδί με πρόβλημα υγείας  θα το μεγαλώσει με την ίδια αγάπη σαν να ήταν φυσιολογικό παιδί.

Αυτή η μάνα είναι κάθε μέρα δίπλα μας με τα λάθη τις τις παραξενιές τις  γιατί κάνεις δεν ξέρει πως πρέπει να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν υπάρχουν οδηγίες καλής λειτουργίας  όπως οι συσκευές παρά μόνο η αγάπη .

Ότι και να συμβαίνει με τους γονείς μας ότι και αν τους καταλογίζουμε  μας έφεραν στον κόσμο σε έναν κόσμο που είναι στο χέρι μας να τον αλλάξουμε και μεγαλώνοντας δεν ευθύνεται καμία μάνα αν μας μεγάλωσε λάθος γιατί ακόμα και λάθος να έκανε δεν το κάνε εσκεμμένα αλλά από αγάπη  και έτσι πίστευε ότι είναι το σωστό.

Πείτε ότι σας βαραίνει όταν είναι εν ζωή  είναι κάτι που το λέω πάντα σε όλους και δείξτε ότι κι αν έχει συμβεί την αγάπη σας.

Ένας κόσμος δίχως την μάνα είναι ένας κόσμος δίχως αγάπη  γιατί από την μάνα μας περνούμε την πρώτη αγάπη όταν γεννιόμαστε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου